Останні новини з Ростова. У Януковича перед допитом піднесений настрій

Останні новини з Ростова. У Януковича перед допитом піднесений настрій
Віктор Янукович

Захисник колишнього президента розповів про підготовку до довгоочікуваного сеансу зв’язку з «легітимним»

Адвокат колишнього  президента Віктора Януковича Віталій Сердюк в інтерв’ю «Главкому» розповів, що його клієнт  перед допитом знаходиться  «у піднесеному стані».

Сам  захисник ще вчора вилетів у Ростов і буде знаходитися поряд з Януковичем під час допиту.

«Задача усіх без винятку, хто мав стосунок до даних справ, прийти і дати свідчення, допомогти встановити істину, пришвидшити провадження. Крок Віктора Януковича буде прикладом для всіх інших, в тому числі, і для тих політиків, які заявляють про неефективність, або «руку Москви» у цій справі, - розповівв адвокат. -  Настрій у нього позитивний, піднесений. Це хороша можливість донести людям свою позицію, донести суду і допомогти слідству встановити істину».

Про що саме Янукович буде говорити на допиті, Сердюк не уточнив, але зазначив, що багато готувався до цього допиту разом з клієнтом.

«Все буде залежати від питань. Справа починається з його нетривалого вступного слова. Суд запропонує йому сказати те, що йому відомо у цій справі. Віктор Янукович скаже те, що йому відомо і те, що схоче, - зазначив Сердюк.

Нагадаємо, сьогодні, 25 листопада, Святошинський суд Києва в режимі відеоконференції допитає президента-втікача Віктора Януковича. Екс-гаранта допитуватимуть як свідка у справі розстрілів на Майдані. Сам він в цей час буде знаходитись в Ростовському обласному суді.

Російські ЗМІ повідомляють, що у Ростові-на-Дону в п'ятницю відбудеться прес-конференція Януковича за підсумками його відеодопиту в Святошинському районному суді Києва. Початок заходу заплановано на 18:00 за київським часом.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: