Сьогодні зі Львова почнуть вивозити гори сміття

Сьогодні зі Львова почнуть вивозити гори сміття

Перевізники обіцяють завершити вивезення сміття впродовж двох тижнів

Відсьогодні у Львові розпочнеться вивезення сміття. Як повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко на своїй сторінці у Facebook, нагромаджені 6,5 тис. т відходів розпочнуть вивозити зі сміттєвих майданчиків на полігони області, які зазначені у попередньо підписаному меморандумі.

«Відсьогодні у Львові розпочнеться вивезення сміття. Нагромаджені 6 500 тонн відходів розпочнуть вивозити із сміттєвих майданчиків на полігони області, які зазначені у попередньо підписаному меморандумі. Перевізники обіцяють завершити вивезення сміття впродовж жвох тижнів. Департамент Львівської ОДА ЖКГ розробив маршрути вивозу твердих побутових відходів із міста», - написав він.

21 червня віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко відвідав із робочим візитом Львів. Він заявив, що на вивезення всього сміття, яке на даний час накопичилося у Львові необхідно два тижні. Він також повідомив, що під час наради у Львові за участю керівництва профільних міністерств та відомств та міських голів Львівської області було напрацьовано план дій з вивезення сміття зі Львова.

Нагадаємо, раніше Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

У Львові, з огляду на накопичення сміття та підвищення температури повітря, надзвичайно високий ризик спалаху кишкових інфекцій.

Читайте також матеріали:

Олег Березюк: президент і прем’єр побачили cвіжі рейтинги, і сміттєва проблема знову загострилась

Очільник Львівщини Олег Синютка: Терпець в людей уривається - вони виносять сміття на дороги

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: