Зупинити торгівлю з окупованим Донбасом можна лише фізично – депутат

Зупинити торгівлю з окупованим Донбасом можна лише фізично – депутат
Семен Семенченко

Семенченко заявив, що торгівлю з окупантами «кришують» президент України і силовики

Народний депутат «Самопомочі», екс-командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко в інтерв’ю «Главкому» заявив, що «впливати на систему, яка зв’язана круговою порукою, корумпована і зав’язана на Росію, неможливо».

«Можна лише фізично перешкодити, що зараз і робимо», - підкреслив він.

Як ввіідомо, вже не одну справу порушено щодо фактів фінансування терористів. Про це писав «Главком». На  запитання до нардепа, чи можливо, доцільніше було б не блокувати фізично перевезення товарів, а впливати на окремих представників влади, які й «кришують» усі ці потоки, Семенченко  зазначив: «Кришує» все це президент України і силовики. Вони з цього мають частку. Яким чином ви пропонуєте вплинути на це ветеранам війни, окрім як таким, котрим вони роблять зараз?»

Він також запевняє, що запити депутатів щодо цих справ, а також слідчі комісії, які мали б довести факти фінансування тероризму, не спрацьовують  в  нинішніх реаліях.

«Знаєте, всі запити відправляються до смітників: нам приходять відписки протягом останніх трьох років. Я розробив законопроект про тимчасово окуповані території (проект закону про тимчасово окуповану територію від 19.07.2016). Подібний проект закону не виноситься на голосування більше як півроку», - розповів Семенченко. 

Читайте також з цієї теми інтерв’ю Володимира Парасюка: «Уявіть, триває перестрілка, а збоку туди-сюди ходить поїзд з товарами. Військовим огидно це бачити»

Читайте також: «Половина – для Гіві з Моторолою. Таємна вугільна бухгалтерія»

Читайте також: «Анатомія блокади Донбасу. Про що мовчить українська влада?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: