Семен Семенченко назвав політиків, які підтримують блокаду Донбасу

Семен Семенченко назвав політиків, які підтримують блокаду Донбасу
Семен Семенченко

До блокувальників Донбасу приїжджав Міхеїл Саакашвілі

Народний депутат від «Самопомочі», екс-командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко, який координує дії блокувальників Донбасу, стверджує, що блокаду підтримує багато політиків. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Єгор Соболєв, Павло Костенко, Роман Семенуха, багато позафракційних, Тарас Пастух», – назвав Семенченко нардепів, які підтримують блокування.

Крім того, він повідомив, що до блокувальників приїжджав екс-президент Грузії, колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

«Ми чекаємо на будь-яких політиків, які чи то підтримують, чи не підтримують, але захочуть подивитися на те, що тут відбувається, і чесно розкажуть народу України про це», – зазначив Семенченко.

Як повідомлялося, 26 січня почалася блокада залізничних шляхів, ініціаторами якої стали люди, які називають себе ветеранами АТО. За фактом блокування дороги в Луганській області прокуратура відкрила кримінальне провадження. У Донецькій області за фактами блокування залізниці відкрито чотири кримінальних провадження. Наразі заблоковано три залізничних перегони. Блокада Донбасу вже завдала збитків на суму 8,4 млн гривень, підрахували в «Укрзалізниці».

Читайте також з цієї теми інтерв’ю Володимира Парасюка: «Уявіть, триває перестрілка, а збоку туди-сюди ходить поїзд з товарами. Військовим огидно це бачити»

Читайте також: «Половина – для Гіві з Моторолою. Таємна вугільна бухгалтерія»

Читайте також: «Анатомія блокади Донбасу. Про що мовчить українська влада?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: