Ось для чого вони насправді стріляли в «Охматдит»

Дитяча лікарня «Охматдит» після влучання російської ракети
фото: t.me/V_Zelenskiy_official

«Логіка андрофагів*»

У декількох джерелах побачив аналіз однотипних дописів, які зʼявилися у низки різноманітних «українських» (за місцем позиціонування в інформаційному полі) дописувачів з досить великою аудиторією.

Люди з різних сфер досить одноголосно написали, що атака московитів на «Охмадит» – це жахливо, але вона має спонукати нас якнайшвидше рухатися до мирної угоди з нападником.

Саме отак: раз андрофаги з півночі свідомо вбивають українських дітей, то з ними треба пошвидше укласти мир.

Яскравий приклад – атєц МПвУ Вадімій. Який, до речі, ранком 24 лютого 22 року разом з низкою колег по Раді поширив заяву, що слід «якнайшвидше припинити війну і укласти мир».

З цього всього стає краще зрозумілим, для чого насправді стріляли в «Охмадит»: вони там думають, що саме у такий спосіб примусять українців через страх укласти з ними мир.

Що доводить – логіка у них цілком спотворена злом, а Україну вони не розуміли і ніколи не зрозуміють.

* Про андрофагів на службі у царя Алєксея Міхайловіча та розмову їхніх послів з патріархом Ніконом – дуже цікава розповідь у книзі Павла Алеппського про подорож у Московію патріарха Антиохії Макарія. Знайдіть, прочитайте – гарна картина тамтешніх звичаїв (спойлер – Нікон заради цікавості «що з цього вийде» хотів віддати андрофагам диякона, якого зловили за палінням тютюну).

Читайте також: