Актор Джон Малкович та диригент Рікардо Мутті отримали державні нагороди від Порошенка

Петро Порошенко вручає нагороду актору Джону Малковичу
Фото з Тwitter президента

Президент подякував за підтримку та солідарність з Україною

Президент України Петро Порошенко на концерті «Шляхи дружби. Равенна – Київ» відзначив державними нагородами актора Джона Малковича, професора Ніколо Франко Балонні, диригента Рікардо Мутті та президента Равенського фестивалю Крістіну Мутті.

Про це Порошенко написав у своєму Twitter.

«Вручив державні нагороди України диригентові Рікардо Мутті, акторові Джону Малковичу, професору Ніколо Франко Балонні та президенту Равеннського фестивалю Крістіні Мутті. Дякую за підтримку та солідарність з Україною!», – зазначив президент.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Порошенко також додав, що музичний проект «Шляхи дружби. Равенна – Київ» це музичне свято, яке поєднує Україну та Європу і повертає Україну до родини європейських народів.

«Особливо важливо, що цей концерт відбувається у часи, коли Україна дає відсіч військовій агресії РФ. І ми маємо підтримку усієї Європи і всього світу, щоб нарешті на нашій землі запанував мир», – написав президент.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Раніше повідмлялося, що 29 червня до Києва приїхав легендарний актор Джон Малкович.

Нагадаємо, 1 липня о 21:00 на Софійській площі у Києві розпочалася масштабна мистецька подія в українському і світовому суспільному житті – міжнародний проект «Шляхи дружби» під керівництвом видатного диригента сучасності маестро Ріккардо Муті та за участю відомого актора, культурного і гуманітарного діяча Джона Малковича.