Актор Джон Малкович та диригент Рікардо Мутті отримали державні нагороди від Порошенка

Актор Джон Малкович та диригент Рікардо Мутті отримали державні нагороди від Порошенка
Петро Порошенко вручає нагороду актору Джону Малковичу
Фото з Тwitter президента

Президент подякував за підтримку та солідарність з Україною

Президент України Петро Порошенко на концерті «Шляхи дружби. Равенна – Київ» відзначив державними нагородами актора Джона Малковича, професора Ніколо Франко Балонні, диригента Рікардо Мутті та президента Равенського фестивалю Крістіну Мутті.

Про це Порошенко написав у своєму Twitter.

«Вручив державні нагороди України диригентові Рікардо Мутті, акторові Джону Малковичу, професору Ніколо Франко Балонні та президенту Равеннського фестивалю Крістіні Мутті. Дякую за підтримку та солідарність з Україною!», – зазначив президент.

Порошенко також додав, що музичний проект «Шляхи дружби. Равенна – Київ» це музичне свято, яке поєднує Україну та Європу і повертає Україну до родини європейських народів.

«Особливо важливо, що цей концерт відбувається у часи, коли Україна дає відсіч військовій агресії РФ. І ми маємо підтримку усієї Європи і всього світу, щоб нарешті на нашій землі запанував мир», – написав президент.

Раніше повідмлялося, що 29 червня до Києва приїхав легендарний актор Джон Малкович.

Нагадаємо, 1 липня о 21:00 на Софійській площі у Києві розпочалася масштабна мистецька подія в українському і світовому суспільному житті – міжнародний проект «Шляхи дружби» під керівництвом видатного диригента сучасності маестро Ріккардо Муті та за участю відомого актора, культурного і гуманітарного діяча Джона Малковича.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: