Підрив гранат у сільраді на Закарпатті: голова ОДА повідомив нові деталі

Микита повідомив, що скликано термінове засідання Ради оборони області для прийняття невідкладних оперативних рішень
фото з відкритих джерел

Розпочато кримінальне провадження, з’ясовуються обставини вчинення злочину

У Керецьківській громаді під час проведення сесії місцевий депутат кинув бойові гранати в сесійну залу. Цю інформацію підтвердив голова Закарпатської ОДА Віктор Микита.

Як він зазначив, у  результаті вибуху поранення отримали 26 депутатів та працівників сільської ради. «Всіх постраждалих невідкладно доправили до закладів охорони здоров’я, де їм надають фахову медичну допомогу», – зазначив Микита.

Департамент охорони здоров`я ОВА отримав доручення організувати супровід лікування постраждалих від вибуху, забезпечити всіма необхідними медичними засобами, організувати роботу із сім’ями поранених.

Розпочато кримінальне провадження, з’ясовуються обставини вчинення злочину. Скликано термінове засідання Ради оборони області для прийняття невідкладних оперативних рішень.

Сьогодні, 15 грудня, на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати.  У поліції повідомили, що внаслідок події постраждало 26 людей, шестеро з яких у важкому стані. Медики проводять реанімаційні заходи щодо чоловіка, який підірвав гранати.

На місці події працюють всі профільні служби, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та криміналісти. Тривають першочергові слідчі дії.

За інформацією місцевих ЗМІ, попередньо, йдеться про депутата Сергія Батрина від партії «Слуга народу».