Рашист Охлобистін заявив, що потрапив під обстріл із сім’єю на Донбасі

На окуповані українські території, де точаться бої, Охлобистін бере своїх нащадків, щоб «показати справжнє життя» на Донбасі
фото з відкритих джерел

Охлобистін заявив, що приїжджав у зону бойових дій разом із дружиною та доньками

Російський актор Іван Охлобистін, який підтримує російську військову агресію, часто відвідує окуповані РФ території Донбасу разом з дружиною і шістьма дітьми. Про це він розповів російському пропагандистському виданню «Аргументы и Факты».

Охлобистін, який неодноразово закликав вбити всіх українців, заявив, що приїжджав у зону бойових дій разом із дружиною та доньками.

«Так! І з зятьком. Я потім і з синами туди їздив», – пригадав актор.

На окуповані українські території, де точаться бої, Охлобистін бере своїх нащадків, щоб «показати справжнє життя» на Донбасі.

«Звичайно, страшно. А що робити? Вони повинні розуміти, що відбувається, адже вони не розуміли. Досі наша інформаційна сфера не може донести до молодого покоління, що відбувається. Старшому поколінню нічого не треба доводити, ми знаємо самі. А ось дітям нічого не пояснили», – зазначив він.

Актор розповів, що під час таких поїздок вони з сімʼєю потрапляли під обстріл.

«Ми рази чотири, а може, й більше були там із дітьми. Ракети прилітали прямо поряд із нами – за нами, перед нами. Під артилерійські обстріли ми потрапляли. Але нас Господь береже», – додав він.

Іван Охлобистін – російський актор кіно, режисер, сценарист, пропагандист, рашист. Став відомим загалу завдяки ролі лікаря Бикова у комедійному серіалі «Інтерни». Священник РПЦ, який тимчасово заборонений у служінні.

Постійно виголошує гомофобні та антиукраїнські заяви, просуває «русский мир». Підтримує так звані «ДНР» та «ЛНР». У 2016 році отримав паспорт псевдореспубліки «ДНР».

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну говорив, нібито «РФ насправді до всього світу добре ставилася». Після цього заявляв, що в росіян зараз «велике піднесення», і вони «усіх уб’ють».