Росіяни накрили вогнем лікарню у Вовчанську, є загиблий (фото)

Внаслідок осколкових поранень загинув чоловік 1952 року народження
фото: пресслужба МВС

Унаслідок ударів загорівся дах та конструкції недіючої будівлі лікарні

Сьогодні, 20 серпня, росіяни обстріляли  територію лікувального закладу та приватного сектору у Вовчанську на Харківщині. Про це повідомляє департамент комунікацій Міністерства внутрішніх справ.

«Вовчанськ. Ворог обстріляв територію лікувального закладу та приватного сектора міста. Унаслідок ударів загорівся дах та конструкції недіючої будівлі лікарні, суха трава поблизу приватного житлового будинку на загальній площі близько 1000 кв.м», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що о 13:50 пожежу було ліквідовано. Внаслідок осколкових поранень загинув чоловік 1952 року народження.

Триває 543-тя доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулось 32 бойових зіткнення. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 20 серпня.

Протягом минулої доби ворог завдав 5 ракетних та 61 авіаційних ударів, здійснив 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню позицій наших військ та населених пунктів. Внаслідок російських терористичних атак, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.