В окупованому Мелітополі знищено дві бази окупантів

У Кадіївці було завдано ще одного удару по готелю «Гостьовий дім Жданова»
фото з відкритих джерел

Близько 200 окупантів отримали поранення чи загинули

У тимчасово окупованому Мелітополі вчора пізно ввечері пролунало 10 гучних вибухів, які було чути у всіх районах. Одразу в двох різних частинах міста вночі виднілося велике полум'я.

Так, гучно було на базі відпочинку та в будівлі Мелітопольської Християнської Церкви, де розташувалися російські окупанти.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, ударів було кілька і вони призвели до того, що близько 200 окупантів отримали поранення чи загинули. Деяких із загарбників одразу ж відвозили до лікарень Криму, оскільки Мелітопольські вже не справляються із навантаженням. Інші машини «швидкої», зі слів мера, їхали прямо в морг.

Тим часом російські пропагандисти повідомляють, що в Кадіївці було завдано ще одного удару по готелю «Гостьовий дім Жданова», де члени ПВК «Вагнер» облаштували базу.

Інформацію про «приліт» підтверджує український телеграм канал «Донбас Оперативний».

Нагадаємо, окупанти готують Мелітополь до вуличних боїв. На днях стало відомо, що вони риють окопи у спальних районах міста. Також повідомляється, що окупанти продовжують зводити укріплення в районах Пологи – Чернігівка та Токмак – Мелітополь.

Раніше кримські партизани заявили, що це вони влаштували підпал казарм із мобілізованими росіянами в селищі Совєтське на тимчасово окупованому півострові.