Влада Львова розповіла про стан постраждалих від вибуху на ярмарку

Стан всіх пацієнтів стабілізований

Всі четверо отримують інтенсивну терапію

Стан усіх постраждалих на ярмарку від вибуху стабілізований. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Медики надають чотирьом людям всю необхідну допомогу. Пацієнтку з реанімації сьогодні протягом дня буде переведено у відділення. Стан старшого чоловіка в реанімації важкий, але стабільний», - йдеться у повідомленні.

«Всі четверо отримують інтенсивну терапію. Всіх четворо вчора були прооперовані на уражених ділянках. Стан в них стабілізований. Дівчину протягом дня з реанімації буде переведено у відділення. Старший чоловік залишається в реанімації у важкому стані, але стабільному, продовжує отримувати інтенсивну терапію. Стан всіх пацієнтів стабілізований. Всі хворі усім забезпечені», — зазначив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Раніше повідомлялося, що внаслідок вибуху газового балона на різдвяному ярмарку у центрі Львова постраждали п'ятеро, госпіталізовано чотирьох осіб, двоє з них перебувають у реанімації, двоє - в опіковому відділенні. Наразі відомо, що й п'ята особа перебуває у лікарні. 

Поліція відкрила кримінальне провадження через вибух на Різдвяному ярмарку у Львові.

Також влада Львова вирішила призупинили роботу всіх різдвяних ярмарків у місті після пожежі та вибуху на одному з них у суботу 22 грудня. 

У мережі з'явилося відео моменту вибуху на ярмарку у Львові.