Вибух у Львові: в місті закрили усі різдвяні ярмарки

Вибух у Львові: в місті закрили усі різдвяні ярмарки
Через вибух і пожежу на Різдвяному ярмарку у Львові в місті щонайменше на добу закрили усі передноворічні базари

Комісії мають до 17:00 години 23 грудня обстежити ярмарки на наявність газового устаткування та перевірити стан їх протипожежної безпеки

Влада Львова вирішила призупинили роботу всіх різдвяних ярмарків у місті після пожежі та вибуху на одному з них у суботу 22 грдуня. Відповідне рішення ухвалили на позплановому засідання Міськради Львова.

Як повідомляється, у Львівській міській раді 22 грудня відбулось позапланове засідання міської комісії з питань надзвичайних ситуацій через пожежу на різдвяному ярмарку у центрі міста.

Зокрема, комісія ухвалила рішення призупинити роботу ярмарків на проспекті Свободи, площі Ринок та проспекті Червоної Калини на час роботи районних комісій з обстеження.

«Роботу ярмарок зупинено... Сьогодні чітко зрозуміло, що є грубе порушення техніки безпеки. Заборонено використовувати газові балони і підприємець на свій страх і ризик це зробила. Думаю, правоохоронні органи проведуть розслідування і винні мають бути притягнені до відповідальності», — прокоментував рішення міський голова Львова Андрій Садовий.

Комісії мають до 17:00 години 23 грудня обстежити ярмарки на наявність газового устаткування та перевірити стан їх протипожежної безпеки.

Опісля буде прийнято рішення про доцільність відновлення роботи ярмарків.

Раніше повідомлялося, що внаслідок вибуху газового балона на різдвяному ярмарку у центрі Львова постраждали п'ятеро, госпіталізовано чотирьох осіб, двоє з них перебувають у реанімації, двоє - в опіковому відділенні.

Поліція відкрила кримінальне провадження через вибух на Різдвяному ярмарку у Львові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: