Вибух у Львові: двоє у реанімації, ярмарок закрили

Вибух у Львові: двоє у реанімації, ярмарок закрили
Пожежу на ярмарку у Львові вже ліквідували 

За попередніми висновками вибухнув газовий балон у хатинці ресторану «Реберня»

Внаслідок вибуху газового балона на різдвяному ярмарку у центрі Львова постраждали п'ятеро, госпіталізовано чотирьох осіб, двоє з них перебувають у реанімації, двоє - в опіковому відділенні.

Про це 22 грудня повідомили у прес-службі Львівської міськради.

За попередніми висновками вибухнув газовий балон у хатинці ресторану «Реберня». Унаслідок вибуху і пожежі хатинка вигоріла вщент.

Відомо також, що вогонь перекинувся на сусідні хатинки. На місці працюють пожежники, поліція і медики. Унаслідок вибуху постраждало 5 людей, двоє з них у важкому стані у реанімації. Усі вони є працівниками хатинки, де й стався вибух. За інформацією львівської мерії, постраждалих госпіталізували до восьмої лікарні міста.

Як повідомив начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб, у всіх з постраждалих - опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба і верхніх кінцівок.

«Площа і глибина опіків зараз уточнюються. Медикаментами ми забезпечені», - зазначив він. 

Як заявив мер Львова Андрій Садовий, містом ухвалено рішення про закриття роботи ярмарку до результатів розслідування і рішення міської комісії ТЕБ і НС, засідання яких відбудеться 22 грудня. 

Як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС, пожежу локалізували о 13:26 і о 13:32 ліквідували. До ліквідації залучили 18 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Раніше стало відомо, що у Львові на різдвяному ярмарку сталася пожежа. Очевидці заявили про вибух.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: