Глава МЗС Польщі прибув до України з дводенним візитом

Рау здійснює візит на запрошення українського колеги Дмитра Кулеби

фото: Wyborcza.pl

Польський міністр сьогодні виступить на конференції «Дипломатія ери швидких змін»

Міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау прибув з дводенним візитом до України. Зокрема, він візьме участь у конференції «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави». Про це в Тwitter повідомив речник МЗС Польщі Лукаш Ясіна.

«Міністр закордонних справ Збігнєв Рау вже в Україні», – написав Ясіна.

За інформацією польського зовнішньополітичного відомства, Рау здійснює візит на запрошення українського колеги Дмитра Кулеби. Він буде почесним гостем конференції «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави».

[TWITTER]

[/TWITTER]

Зазначається, що польський міністр сьогодні виступить на пленарній сесії «Дипломатія ери швидких змін», а згодом візьме участь у дискусії в рамках конференції. Крім того, запланована його зустріч із Дмитром Кулебою.

Як повідомлялося, 21-22 грудня в резиденції «Синьогора» в с. Гута на Івано-Франківщині відбувається конференція українських послів в інших країнах «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави». У вівторок у конференції взяв участь Володимир Зеленський. Він визначив основні напрямки зовнішньополітичної діяльності у найближчі роки, наголошуючи на поглибленні економічних аспектів міжнародних відносин.

Раніше на Банковій уточнили, що 21-22 грудня в Гуті на Івано-Франківщині відбудеться конференція послів України в іноземних державах.