Голова Офісу президента, який купив новий «Мерседес», заявляє про дискомфорт

Очільник Офісу президента України Андрій Єрмак нещодавно задекларував покупку автомобіля Mercedes-Benz за 3 млн грн

За словами Єрмака, карантин в країні створив «чимало дискомфорту»

Очільник Офісу президента України Андрій Єрмак, розповідаючи про «максимальну протидії поширенню коронавірусу, заявив, що карантин в країні створив «чимало дискомфорту».

Про це Єрмак написав на своїй сторінці у Facebook.

«Карантин створив для всіх нас чимало дискомфорту. Але цей дискомфорт допомагає зберегти життя і здоров‘я. Якщо хтось ще не зрозумів у вирі щоденної статистики та прогнозів: ціна недбалості – життя наших громадян, в особливій зоні ризику літні люди. Задумайтесь на хвилинку про те, що серед них можуть бути наші з вами батьки», - зазначив Єрмак.

За словами глави Офісу президента, «від кожного з нас залежить швидкість розповсюдження вірусу, а відтак – здоров’я багатьох людей».

«Зрозумійте: жорсткі заходи в усіх країнах потрібні для зменшення пікових навантажень на систему охорону здоров’я. Не змушуйте лікарів падати на робочих місцях від втоми аби вирішувати, кого з кількох важких пацієнтів рятувати. Допоможіть своїй країні – залишайтесь вдома», - додав він.

Варто зазначити, що нещодавно очільник Офісу президента України Андрій Єрмак задекларував покупку автомобіля Mercedes-Benz за 3 млн гривень.