Голова Офісу президента, який купив новий «Мерседес», заявляє про дискомфорт

Голова Офісу президента, який купив новий «Мерседес», заявляє про дискомфорт
Очільник Офісу президента України Андрій Єрмак нещодавно задекларував покупку автомобіля Mercedes-Benz за 3 млн грн

За словами Єрмака, карантин в країні створив «чимало дискомфорту»

Очільник Офісу президента України Андрій Єрмак, розповідаючи про «максимальну протидії поширенню коронавірусу, заявив, що карантин в країні створив «чимало дискомфорту».

Про це Єрмак написав на своїй сторінці у Facebook.

«Карантин створив для всіх нас чимало дискомфорту. Але цей дискомфорт допомагає зберегти життя і здоров‘я. Якщо хтось ще не зрозумів у вирі щоденної статистики та прогнозів: ціна недбалості – життя наших громадян, в особливій зоні ризику літні люди. Задумайтесь на хвилинку про те, що серед них можуть бути наші з вами батьки», - зазначив Єрмак.

За словами глави Офісу президента, «від кожного з нас залежить швидкість розповсюдження вірусу, а відтак – здоров’я багатьох людей».

«Зрозумійте: жорсткі заходи в усіх країнах потрібні для зменшення пікових навантажень на систему охорону здоров’я. Не змушуйте лікарів падати на робочих місцях від втоми аби вирішувати, кого з кількох важких пацієнтів рятувати. Допоможіть своїй країні – залишайтесь вдома», - додав він.

Варто зазначити, що нещодавно очільник Офісу президента України Андрій Єрмак задекларував покупку автомобіля Mercedes-Benz за 3 млн гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: