Порошенко назвав боксера Усика символом боротьби України

Президент України Петро Порошенко

Усик здобув Кубок Мохаммеда Алі

Президент України Петро Порошенко привітав боксера Олександра Усика з перемогою над росіянином Муратом Гассієвим в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

Про це Порошенко написав у Twitter.

«Жодної секунди не сумнівався, що Сашко переможе! Український гімн, який пролунав сьогодні у Москві на весь світ, - це символ нашої боротьби, наближення нашої перемоги. Україна пишається тобою!», — зазначив Порошенко.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Раніше мер Києва, екс-чемпіон світу у суперважкій вазі Віталій Кличко привітав Олександра Усика з перемогою у поєдинку проти росіянина Мурата Гассієва, який відбувся у Москві.

А прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що запропонує президенту присвоїти українському боксеру Олександру Усику звання Героя України після того, як Усик переміг росіянина Гассієва у Москві та став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі.

Український боксер Олександр Усик переміг росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу. Таким чином Усик став першим в історії українцем, який став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі.

Цей бій став найбільш важливим у професійній кар'єрі Усика. Українець здобув Кубок Мохаммеда Алі.