Порошенко назвав боксера Усика символом боротьби України

Порошенко назвав боксера Усика символом боротьби України
Президент України Петро Порошенко

Усик здобув Кубок Мохаммеда Алі

Президент України Петро Порошенко привітав боксера Олександра Усика з перемогою над росіянином Муратом Гассієвим в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

Про це Порошенко написав у Twitter.

«Жодної секунди не сумнівався, що Сашко переможе! Український гімн, який пролунав сьогодні у Москві на весь світ, - це символ нашої боротьби, наближення нашої перемоги. Україна пишається тобою!», — зазначив Порошенко.

Раніше мер Києва, екс-чемпіон світу у суперважкій вазі Віталій Кличко привітав Олександра Усика з перемогою у поєдинку проти росіянина Мурата Гассієва, який відбувся у Москві.

А прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що запропонує президенту присвоїти українському боксеру Олександру Усику звання Героя України після того, як Усик переміг росіянина Гассієва у Москві та став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі.

Український боксер Олександр Усик переміг росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу. Таким чином Усик став першим в історії українцем, який став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі.

Цей бій став найбільш важливим у професійній кар'єрі Усика. Українець здобув Кубок Мохаммеда Алі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: