Тимошенко розказала, що потрібно для відновлення економіки та встановлення миру

Народний депутат Юлія Тимошенко зустрілась із громадою м. Кам’янського

Народний депутат переконана, що в Україні обов’язково буде мир, «коли піде влада»

Лише переобрання влади допоможе подолати виклики, які стоять перед Україною – бідність, корупцію та війну. Про це народний депутат Юлія Тимошенко розповіла під час зустрічі з громадою Кам’янського.

«Знаючи про всі проблеми людей, розуміючи, як сьогодні неправильно керують країною, ми мусимо зробити висновки. Дві революції не змінили ситуацію, вони міняли лише обличчя. Але мафія сильна – володіє заводами, телебаченням, грошима, НБУ, бюджетом. Реванш відбувся одразу після Революції Гідності, коли люди з майданів повернулися в оселі, а мафія залишилася при владі», – наголосила вона.

На думку лідера «Батьківщини», встановити справедливість в країні можна лише шляхом рішучих дій: зміною системи влади шляхом ухвалення нової Конституції на референдумі та впровадженням Нового економічного курсу.

«Новий економічний курс – це докорінно нова податкова система. Треба вдвічі скорочувати податки та виводити економіку з тіні. Зміни потребує і пенсійна система, бо підвищення віку виходу на пенсію та зменшення коефіцієнту нарахування, замороження пенсій реформами не були. Треба відновити справедливість», – наголосила лідер «Батьківщини».

Тимошенко також звернула увагу на те, що реформування потребують усі сфери економіки: від грошово-фінансової до виробництва, а без доступних кредитів під низькі відсотки не відновити середній клас.

Окрім того, політик зазначила, що в Україні обов’язково буде мир, коли піде влада, яка робить статки на війні. Донбас буде звільнений від російських окупантів, а цілісність державних кордонів відновлена, наголосила вона.

Лідер «Батьківщини» упевнена, що настане час, коли Крим повернеться в Україну. Але для цього потрібно, щоб Україна показала високу якість життя: «І тоді «кримська» стіна, як колись і Берлінська, буде зруйнована».

Нагадаємо, Юлія Тимошенко перебуває з дводенним візитом на Дніпропетровщині.