Тимошенко розказала, що потрібно для відновлення економіки та встановлення миру

Тимошенко розказала, що потрібно для відновлення економіки та встановлення миру
Народний депутат Юлія Тимошенко зустрілась із громадою м. Кам’янського

Народний депутат переконана, що в Україні обов’язково буде мир, «коли піде влада»

Лише переобрання влади допоможе подолати виклики, які стоять перед Україною – бідність, корупцію та війну. Про це народний депутат Юлія Тимошенко розповіла під час зустрічі з громадою Кам’янського.

«Знаючи про всі проблеми людей, розуміючи, як сьогодні неправильно керують країною, ми мусимо зробити висновки. Дві революції не змінили ситуацію, вони міняли лише обличчя. Але мафія сильна – володіє заводами, телебаченням, грошима, НБУ, бюджетом. Реванш відбувся одразу після Революції Гідності, коли люди з майданів повернулися в оселі, а мафія залишилася при владі», – наголосила вона.

На думку лідера «Батьківщини», встановити справедливість в країні можна лише шляхом рішучих дій: зміною системи влади шляхом ухвалення нової Конституції на референдумі та впровадженням Нового економічного курсу.

«Новий економічний курс – це докорінно нова податкова система. Треба вдвічі скорочувати податки та виводити економіку з тіні. Зміни потребує і пенсійна система, бо підвищення віку виходу на пенсію та зменшення коефіцієнту нарахування, замороження пенсій реформами не були. Треба відновити справедливість», – наголосила лідер «Батьківщини».

Тимошенко також звернула увагу на те, що реформування потребують усі сфери економіки: від грошово-фінансової до виробництва, а без доступних кредитів під низькі відсотки не відновити середній клас.

Окрім того, політик зазначила, що в Україні обов’язково буде мир, коли піде влада, яка робить статки на війні. Донбас буде звільнений від російських окупантів, а цілісність державних кордонів відновлена, наголосила вона.

Лідер «Батьківщини» упевнена, що настане час, коли Крим повернеться в Україну. Але для цього потрібно, щоб Україна показала високу якість життя: «І тоді «кримська» стіна, як колись і Берлінська, буде зруйнована».

Нагадаємо, Юлія Тимошенко перебуває з дводенним візитом на Дніпропетровщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: