Екснардеп Береза весело привітав дружину із річницею весілля, чим потішив соцмережі

Подружжя Берез. Щасливі разом уже 10 251 день
Фото: Борислав Береза/Facebook

Береза подякував дружині за трьох дітей та за подароване сімейне щастя

Колишній народний депутат Борислав Береза оригінально та зворушливо привітав свою дружину Наталю із річницею шлюбу. На своїй сторінці у Facebook екснардеп похвалився, що вони вже 28 років разом, а 17 жовтня виповнилося 23 роки, як офіційно оформили свої стосунки. «А це означає, що ми вже 10 251 день разом і з них 8401 день одружені», – підрахував щасливий сім’янин.

Борислав Береза також зізнався, що зробив пропозицію Наталі вже на другому побаченні, що свідчить про його рішучість. Вона ж покрутила пальцем коло скроні, продемонструвавши свою обережність.

«Через п'ять років ти тонко натякнула, що взагалі-то хочеш весілля, фату і біле плаття. Як саме натякнула? Прямо так і сказала. І ось це показало тебе, як людину, яка схильна до класичних традицій і йде до своїх цілей. Я сказав тобі тоді, що вже робив пропозицію п'ять років тому, але ти відмовила. Це показало мене, як злопам'ятного чоловічка, який має гарну пам'ять. На це ти відповіла, що тоді я сам буду розбиратися зі своїми батьками, які давно і регулярно цікавляться у тебе, а коли буде весілля? Це показало тебе, кохана, як людину, яка може аргументувати свою позицію. Я відповів, що зрозумів і через два дні прийду свататися. Це показало мене, як людину, що швидко приймає рішення і все ще не втратила своєї рішучості! Ти мені тоді відповіла, що через два дні середа та краще на вихідні. Ці слова показали тебе, як людину, яка любить все планувати. А ще, як кокетку. Я відповів, що або в середу, або знову через п'ять років. І це показало мене, як людину яка може мотивувати іншу людину погодитися з моєю позицією. Ти швидко зорієнтувалася і сказала, що взагалі-то середа – прекрасний день, а значить з батьками будеш чекати. Це показало тебе, як людину, котра не тільки має швидку реакцію, але і готова йти на компроміси в ім'я сімейного щастя. І рівно через два дні я прийшов, посватався і таки зробив пропозицію. Це добре показало мене, як людину послідовну, котра виконує свої обіцянки. А ти, подумавши кілька хвилин, для пристойності, погодилася. І це показує, що ти все правильно зробила», – написав нардеп.

Борислав Береза також подякував дружині за трьох дітей – двох синів і доньку, та за подароване сімейне щастя.

Раніше, 2 жовтня, в українського політика, громадського діяча, позафракційного народного депутата України 8 скликання Борислава Берези помер батько Юхим Бляхер.

Також Колишній депутат Борислав Береза на своїй сторінці в Facebook висловився щодо дій Сергія Лещенка, який щоразу «вилизує» Зеленського, виправдовуючи його діяльність.