Хвилина мовчання: згадаймо морського прикордонника Дмитра Юр’єва, який загинув у Маріуполі

11 березня минулого року Дмитро протистояв окупантам, які намагалися зайти до Маріуполя
фото: Державна прикордонна служба України

Прикордонника посмертно нагороджено орденом «За мужність» III ступеня

Прикордонник Дмитро Юр’єв служив на кораблі Морської охорони. Щаслива сім’я, спорт та мрії про власний спортивний клуб – те, чим жив чоловік.

Аж поки ворог не прийшов у його місто. 11 березня минулого року Дмитро протистояв окупантам, які намагалися зайти до Маріуполя. На жаль, це бойове завдання стало для нього останнім, повідомляє Держприкордонслужба України.

На знак кохання Дмитро та його дружина Тетяна зробили татуювання. У кожного на руці – одне крило. Жінка каже, що тепер він став янголом-охоронцем для неї та сина.

Прикордонника посмертно нагороджено орденом «За мужність» III ступеня. Назавжди в пам‘яті та наших серцях!

«Главком» долучається до хвилини мовчання. Ми вшановуємо памʼять всіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих від рук російських загарбників, запалюємо свічки пам’яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи світлу пам’ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність держави: усіх, хто воював, усіх військових, цивільних та дітей, усіх, хто загинув в боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу ворожих військ на українські міста і села.

Читайте також: Хвилина мовчання: згадаймо блогера Євгена Браха, який із Франції повернувся захищати Україну