З'явилося фото хлопчика, який загинув від удару «Кинджала» на Прикарпатті

У червні Володимиру Балабанику виповнилося вісім років
фото з відкритих джерел

Крім загиблого хлопчика, у сім’ї є ще двоє дітей

Восьмирічний Володя Балабаник загинув 11 серпня внаслідок обстрілу ЗС РФ Івано-Франківської області. Хлопчик навчався в Коломийському ліцеї №2 та у вересні мав піти до третього класу. Його фотографію опублікували в управлінні освіти Коломийської міської ради.

«З глибоким сумом управління освіти та заклади освіти Коломийської міської територіальної громади сприйняли звістку про трагічну загибель від ворожої ракети окупанта, учня Коломийського ліцею №2 – Володимира Балабаника, 2015 року народження. Висловлюємо щирі співчуття його рідним та близьким», – йдеться в повідомленні.

На знімку Володя святкує свій день народження – у червні йому виповнилося вісім років. Хлопчик тримає святковий торт, прикрашений персонажами дитячого мультфільму.

Вчителька Володі Оксана Шегда розповіла, що через повномасштабне вторгнення Росії другий клас Володя закінчив удома. Вчитися йому допомагала мама. У родині, де виховують ще двох дітей, Володю називали «маленьким помічником». Хлопчика дуже любили в класі. Учителі називали його «маленький комедіант» за життєрадісний характер.

«Він був допитливим, старанним, турботливим учнем. Страшно подумати, що парта буде порожня, зошити і підручники залишаться закритими», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 серпня року внаслідок ракетного удару по Івано-Франківщині загинула дитина. Ракета влучила по території приватного будинку в Коломийському районі, де проживала сім’я з трьома дітьми. Внаслідок обстрілу загинув 8-річний хлопчик. Дані щодо інших постраждалих наразі уточнюються. Вибуховою хвилею та уламками частково зруйновано господарську споруду.