«Нова пошта» почала торгувати паливом

У планах «Нова Енерджі» до кінця року – вийти на обсяги продажів до 1,5 млн тонн палива щомісяця
фото: пресслужба компанії

Компанія почала закуповувати пальне для власних потреб

Українські сільськогосподарські підприємства почали купувати дизельне пальне у компанії «Нова Енерджі», що входить до групи компаній Nova («Нова пошта»). Про це повідомила пресслужба компанії.

«Нова Енерджі» у 2022 році отримала необхідні ліцензії, закупила власні бензовози, інвестувала в мобільні паливозаправники й уклала довготривалі контракти з виробниками та імпортерами, аби убезпечити логістику від перебоїв в постачанні пального.

«Завданням номер один на початку було мінімізувати ризики та забезпечити паливну й енергетичну автономність для «Нової пошти». На сьогодні ми на 70% покриваємо її потреби у дизельному паливі. Наступним кроком став вихід «Нова Енерджі» на відкритий ринок для продажу пального», – зазначив Андрій Литвиненко, СЕО Нова Енерджі.

Найближчим часом компанія планує вдвічі збільшити парк бензовозів. Також у планах Нова Енерджі до кінця року – вийти на обсяги продажів до 1,5 млн тонн палива щомісяця.

Як повідомлялося, група компаній «Нова пошта» змінює назву і тепер буде називатись група Nova. Нагадаємо, «Нова пошта» працює на ринку України з 2001 року. Нова пошта, окрім доставки, продає послуги фулфілменту, фрахтових перевезень та працює в Європі.