Київщина: Нацполіція показала уламки російських ракет (фото)

На території Київської області суттєвих руйнувань не зафіксовано
фото: Андрій Нєбитов

Поліцейські проводять огляди місць падіння уламків і фіксують пошкодження

На території Київської області внаслідок ракетного удару РФ суттєвих руйнувань не зафіксовано, травмованих немає. Але є пошкодження від уламків збитих ракет. Про це повідомив очільник Головного управління Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов.

«Росія знову намагалася вразити ракетами нашу столицю. Завдяки професійним діям бійців ППО ЗСУ плани ворога вчергове провалились. Поліцейські проводять огляди місць падіння уламків і фіксують пошкодження. На даний час на території Київської області суттєвих руйнувань не зафіксовано, травмованих осіб немає», – написав Нєбитов.

Очільник поліції також нагадав, що українцям слід дотримуватися заходів безпеки повітряної тривоги. «Нагадую, що у разі виявлення уламків ракет, БПЛА, інших невідомих предметів ні в якому разі не торкайтеся їх, повідомте на спецлінію «102», по можливості обмежте доступ сторонніх осіб до місця події і чекайте на прибуття спеціальних служб», – сказав Нєбитов.

Нагадаємо, уранці 18 травня у столиці прогриміла серія вибухів під час повітряної тривоги, працювало ППО. Уламки ракет упали у трьох районах столиці. За попередньою інформацією, зафіксовано падіння уламків у Дарницькому та Деснянському районах столиці. Дані по потерпілих та руйнуваннях наразі уточнюються. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги.