Кількість хворих на коронавірус в Києві зросла до 31

У столиці підтвердили ще три випадки інфікування

Кількість киян, що захворіли на коронавірус COVID-19, зросла до 31 особи.

Про це повідомляється в Telegram-каналі мера Києва Віталія Кличка.

Сьогодні ввечері отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 3 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

«Всі троє киян, що захворіли - чоловiки. Двоє з них лікуються вдома на самоізоляції. Один, 51-річний киянин, що повернувся iз Франції, 21 березня був госпiталiзований до Олександрівської лікарні із симптомами ГРВІ», - повідомив Кличко.

«Київський міський лабораторний центр МОЗ України» перевіряє на підтвердження чи спростування діагнозу на коронавірус ще 22 зразки.

Раніше повідомлялося, що ексксголова СБУ, колишній міністр фінансів Валерій Хорошковський потрапив до Олександрівської лікарні Києва з підозрою на зараження коронавірусом. 

Зазначимо, що Хорошковському 51 рік і 20 березня він прибув з Ніцци (Франція) до Києва.

Перший заступник в.о міського голови Ірпеня Олександр Маркушин повідомив про офіційно підтверджений випадок захворювання на коронавірус у молодої мешканки міста.

Нагадаємо, що сьогодні коронавірус виявили ще у двох людей на Тернопільщині.

За даними МОЗ, в Україні станом на 13.00. 24 березня зафіксовано 97 випадків коронавірусної хвороби Covid-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.