У Хорошковського виявили коронавірус, – ЗМІ

У Хорошковського виявили коронавірус, – ЗМІ
Валерій Хорошковський перебуває у лікарні з підозрою на коронавірус

Хорошковський перебуває у Олександрівській лікарні Києва

Ексголова СБУ, колишній міністр фінансів Валерій Хорошковський потрапив до Олександрівської лікарні Києва з підозрою на зараження коронавірусом. 

Хворобу Хорошковського підтвердив керівник фракції ОПЗЖ Вадим Рабінович у Facebook.

«Хорошковський з підтвердженим діагнозом у лікарні», – написав Рабінович.

Депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива в ефірі одного з телеканалів також заявив, що Валерій Хорошковський хворіє на коронавірус.

Сам Валерій Хорошковський у коментарі журналістам «Схем» не підтвердив, але і не спростував інформацію про те, що він перебуває у лікарні з підозрою на зараження коронавірусом.

«Кому це цікаво, в принципі? Окрім моїх друзів та рідних», – відповів Хорошковський у повідомленні журналісту Михайлу Ткачу.

Джерело в уряді розповіло подробиці: «Так, двостороннє запалення легенів. Скоріше за все коронавірус, але поки не підтверджений». В Олександрівській лікарні відмовилися коментувати інформацію стосовно пацієнта.

За даними «Схем», приватний літак Валерія Хорошковського Falcon 7X з бортовим номером MY-JET прибув з Ніцци (Франція) до Києва в п’ятницю, 20 березня.

На запитання журналіста, чи після повернення з Ніцци Хорошковський контактував з кимось з посадових осіб чи депутатів, він відповів коротко: «Ні».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: