На проспекті Палладіна завершують вкладання асфальту, як на злітних смугах

На проспекті Палладіна триває капітальний ремонт дороги

У п'ятницю останнє обмеження руху на просп. Палладіна через капітальний ремонт

Сьогодні, 26 липня, на проспекті Палладіна у Києві буде обмежено рух транспорту через ремонтні роботи. Про це повідомляє пресслужба комунальної корпорації «Київавтодор».

«На просп. Палладіна між вул. Робітничою і вул. Єфремова вкладатимемо верхній шар покриття. Роботи виконуватимемо за сухої погоди! З 6 ранку 26 липня почнемо підготовку до асфальтування. І до кінця доби роботи виконаємо», - розповіли дорожники.

Вони зазначили, що якщо асфальтування відбудеться - це буде останнє обмеження руху на просп. Палладіна через капітальний ремонт.

Нагадаємо, 23 липня мер Києва Віталій Кличко показав, як оновлюють одну з великих магістралей столиці - проспект Палладіна. Асфальт, що там вкладають, зазвичай використовують при облаштуванні злітно-посадкових смуг в аеропортах.  На майже п‘ятикілометровій ділянці проспекту такий «високотехнологічний» асфальт отримають 6 смуг авторуху.

Також на Палладіна облаштують нові тротуари та велодоріжки. Встановлять сучасне LED- освітлення, висадять вздовж проспекту молоді дерева.