На трасі під Києвом патрульні виявили водія під наркотиками

За керування авто у стані сп’яніння водію загрожує штраф і позбавлення права керування транспортними засобами
Фото з відкритих джерел

29-річний водій керував автомобілем у стані наркотичного сп'яніння

На трасі М-03 Київ — Харків — Довжанський бориспільські патрульні зупинили водія, який керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляє Патрульна поліція Борисполя.

Подія трапилась на 77 кілометрі автодороги М-03 Київ — Харків — Довжанський. Екіпаж патрульних зупинив водія, котрий порушив правила дорожнього руху.

Під час перевірки документів інспектори помітили у 29-річного водія ознаки наркотичного сп’яніння. Патрульні запропонували водію пройти огляд на стан наркотичного сп'яніння у найближчій лікарні, на що водій погодився. Результат огляду виявився позитивний.

Охоронці порядку винесли на водія постанову за ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки), а також склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння).

За керування авто у стані сп’яніння водію загрожує штраф у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Як повідомлялося, у ніч на 16 грудня на проспекті Павла Тичини у Дніпровському районі Києва (житловий масив Березняки) автомобіль Alfa Romeo влетів у відбійник. За даними очевидців, водій та його пасажири перебували у стані сп'яніння.