Пожежа у київському гуртожитку: рятувальники не можуть під'їхати через ярмарок (відео)

Дим від пожежі мешканці столиці видно за кілька кілометрів від епіцентру події
фото: Скріншот

За попередніми даними, загоряння сталося через несправність холодильника в одній з кімнат гуртожитку

В одному з гуртожитків Київського національного університету будівництва та архітектури вдень 19 березня сталася масштабна пожежа. Інформації про постраждалих внаслідок загоряння наразі немає. Про це повідомляє dtp.kiev.ua

У рятувальників, які прибули на місце події за викликом, сталася серйозна проблема з під'їздом до охопленої вогнем будівлі. Дорога до гуртожитку виявилася заблокованою.

Автівки бійців ДСНС не змогли дістатися місця через ярмарок, який торговці облаштували безпосередньо на проїзній частині.

[TWITTER] [/TWITTER]

За попередніми даними, загоряння сталося через несправність холодильника в одній з кімнат гуртожитку. Вогонь досить швидко охопив щонайменше два приміщення будівлі. Дим від пожежі мешканці столиці можуть побачити за кілька кілометрів від епіцентру події.

Нагадаємо, 15 березня рятувальники ліквідували пожежу в ресторані на вулиці Сагайдачного у Подільському районі столиці. Зазначається, що у понеділок о 20:22 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Сагайдачного, 10.

По прибуттю було встановлено, що загоряння виникло у витяжній шафі ресторану з розповсюдженням на електрокабелі та загрозою розповсюдження на перекриття між першим та другим поверхом.