Аварія на атракціоні у Києві: рятувальники дістали тіло хлопця (відео)

У центрі Києва обірвався тролей через річку Дніпро
фото: пресслужба поліції

Інформація про нещасний випадок у Києві надійшла до поліції вчора, близько 14:00

Сьогодні зранку у Києві рятувальники дістали із Дніпра тіло 20-річного хлопця, який 21 липня впав внаслідок обриву канатної дороги біля Пішохідного мосту. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«Пошуково-рятувальні роботи на річці Дніпро у Києві завершені: рятувальники знайшли тіло хлопця 2004 року народження та доставили його на берег.», – йдеться у повідомленні. 

Поліція Києва підтвердила, що тіло 20-річного хлопця, який вчора впав у Дніпро з атракціону через обрив троса, знайшли. Пошукова операція тривала близько семи годин, а сьогодні вранці тіло було виявлено під час обстеження дна річки, повідомили у ГУНП у Києві 

Нагадаємо, інформація про нещасний випадок у Києві надійшла до поліції вчора, близько 14:00. Пошукова операція, яку здійснювали працівники відділу поліції у річковому порту Київ та рятувальники ДСНС, тривала близько семи годин.

За цей час було обстежено водолазами 8000 кв. м дна, а також 12 000 м. кв за допомогою ехолота. «Учора, з настанням сутінок, пошукова операція була припинена. Наразі пошукові заходи продовжено»,  – вказали у поліції.

За інформацією Національної поліції, після проведеного опитування на місці події вдалось зʼясувати, що під час обриву тросу на атракціоні перебував хлопець, віком орієнтовно до 30 років.