Столична поліція зловила чоловіка на крадіжці велосипедів

Злодій намагався викрасти велосипеди з будинку

Зловмисник проник до будинку та викрав два велосипеди

У Подільському районі Києва чоловік намагався викрасти велосипеди з будинку на вулиці Мостицькій. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, зловмисник за допомогою інструментів пошкодив навісний замок та проник до приміщення, звідки викрав два велосипеди і втік, інформує прес-служба поліції Києва.

«Мешканці будинку поверталися додому та помітили невідомого з велосипедами і відразу викликали поліцію та надали прикмети. Неподалік від місця вчинення злочину ми затримали схожого за описом чоловіка. Ним виявився 39-річний киянин, раніше судимий за крадіжки. Окрім цього, з’ясувалося, що напередодні слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні аналогічного злочину та суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», - додав Іщенко.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне затриманому загрожує до шести років позбавлення волі. 

Як повідомлялося, за минулу добу, 25 жовтня, до органів внутрішніх справ столиці надійшло 415 повідомлень про скоєння злочинів.