Столичний сервісний центр МВС викрито на корупційних махінаціях (фото)

Свою послугу перереєстрації авто за пришвидшеною процедурою та за підробленою довідкою жінка оцінила в 3 500 грн
фото: пресслужба поліції

Організаторкою злочинної групи була мешканка Києва

У столиці Нацполіція заблокувала незаконні схеми у територіальному сервісному центрі Міністерства внутирішніх справ. Про це інформує пресслужба поліції.

Як зазначається, у поле зору поліцейських потрапила мешканка столиці, яка пропонувала бажаючим «вирішити питання» у територіальному сервісному центрі МВС за окрему плату. Так, свою послугу перереєстрації авто за пришвидшеною процедурою та за підробленою довідкою жінка оцінила в 3 500 грн.

Крім того, правоохоронці встановили причетність до протиправної діяльності трьох адміністраторів ТСЦ. Як з’ясувалося, вони безпідставно втручалися в систему електронної черги, де змінювали статус резервних талонів, призначених лише для пільгової категорії осіб, для отримання їх визначеними людьми.

Усім учасникам злочинної схеми повідомлено про підозру. Їм загрожує до п’яти або до восьми років позбавлення волі відповідно.

Раніше повідомлялося, що найбільший сервісний центр Міністервства внутрішніх справ у Києві тимчасово припинив надання послуг. Разом з ним перестав працювати сервісний центр МВС в торговому центрі Retroville.