У Києві пролунав вибух: є загиблі, під завалами можуть бути люди (оновлено)

Наслідки вибуху на підприємстві в Києві, 8 вересня 2024 р.
фото: ДСНС

Частково зруйнована двоповерхова будівля підприємства

У Голосіївському районі Києва стався вибух на автотранспортному підприємстві. Є руйнування та загиблі. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Зазначимо, що на момент вибуху тривога у столиці не оголошувалася. За даними ДСНС, інцидент не пов'язаний з «прильотами».

На місці вибуху видно стовп диму. Відео та фото вже поширили місцеві телеграм-канали.

Наслідки вибуху на підприємстві в Києві, 8 вересня 2024 р.
фото: ДСНС

«У Голосіївському районі столиці, на території АТП, стався вибух наразі невідомого походження. Частково зруйнована двоповерхова будівля. Пожежі немає. Під завалами можуть бути люди. Екстрені служби вже працюють на місці», – прокоментував Кличко.

Також з’явилося відео з місця вибуху у Голосіївському районі.

Оновлено о 10:54. Попередньо, є двоє загиблих унаслідок вибуху. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

«Попередньо, виявили двох загиблих. Під завалами можуть бути люди. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Всі оперативні служби працюють на місці», – йдеться в повідомленні.

Наслідки вибуху на підприємстві в Києві, 8 вересня 2024 р.
фото: ДСНС
Наслідки вибуху на підприємстві в Києві, 8 вересня 2024 р.
фото: ДСНС

Оновлено об 11:19. Київська МВА повідомила про третього загиблого в Голосіївському районі. Пошуково-рятувальна операція триває.

Оновлено о 13:46. На території автотранспортного підприємства в Голосіївському районі стався вибух техногенного походження, зазначила Київська МВА. Унаслідок цього двоповерхова будівля 40х100 м. була частково зруйнована. За уточненими даними, на цю хвилину відомо достеменно про двох загиблих. Під завалами ще можуть бути люди. До рятувально-пошуковоі операції залучено кінологічний розрахунок. Усі оперативні служби працюють на місці.

Оновлено о 17:55. На території підприємства в Голосіївському районі, де сьогодні стався вибух, завершилися пошуково-рятувальні роботи. На місці події виявлено тіла двох загиблих. Спеціалісти працюють над встановленням причини вибуху.

Нагадаємо, що 7 вересня столичні рятувальники провели успішну операцію з ліквідації кількох займань сухої трави у трьох районах Києва: Деснянському, Дарницькому та Оболонському.