У столичній підземці впіймали іноземця на крадіжці телефона

Кишенькова крадіжка

Правопорушник витягнув із кишені пасажирки телефон, його дії помітив інший чоловік та почав переслідувати підозрюваного

У київському метро поліцейські затримали чоловіка, який викрав у пасажирки телефон. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Під час відпрацювання станції метро «Лісова» працівники карного розшуку столичної підземки помітили, як із вагону потягу вибіг чоловік, а інший пасажир намагався його наздогнати та кликав на допомогу. Працівники поліції, котрі були на платформі, відразу відреагували та затримали зловмисника. З кишені його куртки вилучили телефон потерпілої, яка навіть не помітила відсутність свого ґаджета», - йдеться у повідомленні.

«Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 46-річний іноземець, який раніше притягувався до відповідальності за скоєння крадіжок. Зараз перевіряється інформація на причетність затриманого до аналогічних злочинів на території столиці», - розповів начальник відділу кримінальної поліції управління поліції в метрополітені Юрій Чмир.

За даним фактом слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.