«Я не проста людина». З’явилось відео, як п’яний водій ганяв Контрактовою площею

П'яний водій ледь не збив людей на пішохідній зоні
Фото: скріншот відео

Поліцейські доставили п'яного водія до Подільського управління поліції

Патрульна поліція Києва розповіла про затримання п’яного водія, який заїхав на Контрактову площу і ледь не позбивав людей. Правоохоронці також оприлюднили відеозапис із камер спостереження.

Так, 4 січня на лінію 102 звернувся громадянин з проханням направити патруль на Контрактову площу. Чоловік став очевидцем того, як водій Ford під'їхав до самої ялинки та небезпечно маневрував серед пішоходів.

Патрульні, що прямували на виклик, негайно зв'язалися з заявником та попросили його, за можливості, не дати водію поїхати з місця. Чоловік покликав на підтримку службовців, які перебували неподалік, а ті перекрили керманичу виїзд.

Прибувши на місце події, інспектори одразу помітили у водія Ford явні ознаки алкогольного сп'яніння. Той поводив себе зухвало, лаявся та погрожував патрульним. «Я не проста людина», – заявив він правоохоронцям.

Поліцейським довелося затримати 33-річного чоловіка та доставити до Подільського управління поліції.

На вимогу патрульних пройти освідування на стан сп'яніння водій відмовився. На чоловіка інспектори склали протокол за ч.1 Ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Як повідомлялося, ця надзвичайна подія сталася 4 січня близько 18 години на Контрактовій площі.