Коломойський та Вакарчук відхрестилися від зустрічі на дні народженні олігарха

Святослав Вакарчук

За словами Коломойського, він не бачив Вакарчука вже кілька років і не говорив з ним ні про політику, ні про вибори

Музикант та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук не брав участі у святкуванні дня народження олігарха Ігоря Коломойського у Швейцарії.

Про це Коломойський заявив у коментарі виданню «Гордон».

На запитання журналістки, як він може прокоментувати слова екс-нардепа Віталія Журавського, що на дні народження бізнесмена у Швейцарії «було багато відомих людей», серед яких – Святослав Вакарчук, Коломойський заявив: «Він бреше».

Бізнесмен святкував день народження 13 лютого. Він додав, що не бачив Вакарчука вже кілька років і не говорив з ним ні про політику, ні про вибори.

Натомість Святослав Вакарчук, на прохання журналістки Крістіни Бердинських прокоментувати ситуацію написав: «Це звичайна брехня. Я не був на цьому дні народженні. Я не зустрічався з цими людьми і не обговорював з ними жодних тем», – зазначив Вакарчук у Twitter.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Як повідомлялось, колишній народний депутат України Віталій Журавський поінформував, що Святослав Вакарчук та Володимир Зеленський були присутні на дні народженні українського бізнесмена Ігора Коломойського у Швейцарії. Як розповів Журавський, обидва на святкуванні дня народження Коломойського обговорювали майбутню президентську кампанію. «Вони один одному не поступилися. Обидва висловили бажання балотуватися», - зазначив екс-нардеп.

Нагадаємо, раніше Зеленський привітав українців з Днем Конституції та завуальовано звернувся до Вакарчука щодо участі у виборах президента. Пізніше український комік заявив, що його політика не цікавить.