Журавський розповів, як Зеленський та Вакарчук сперечались, хто буде балотуватись

Журавський розповів, як Зеленський та Вакарчук сперечались, хто буде балотуватись

Обидва висловили бажання балотуватися на дні народженні Коломойського – екс-нардеп

За словами колишнього народного депутата України Віталія Журавського, Святослав Вакарчук та Володимир Зеленський були присутні на дні народженні українського бізнесмена Ігора Коломойського у Швейцарії. Про це йшла мова у ефірі телеканалу «112 Україна».

Як розповів Журавський, обидва на святкуванні дня народження Коломойського обговорювали майбутню президентську кампанію. «Вони один одному не поступилися. Обидва висловили бажання балотуватися», - зазначив екс-нардеп.

На думку політика, Вакарчук не матиме реальних шансів стати президентом. На відміну від нього, у Зеленського є такі шанси. «У Вакарчука зовсім немає шансів. Із однієї простої причини. У нього немає міцної психології. Якщо його притиснуть до стіни... Він попрацює місяць-два, потім напише заяву і втече. У Зеленського є талант. Він може зробити сенсацію в Україні, якщо в нього буде відповідне фінансування, відповідні структури і команда», - додав Журавський.

Нагадаємо, раніше Зеленський привітав українців з Днем Конституції та завуальовано звернувся до Вакарчука щодо участі у виборах президента. Пізніше український комік заявив, що його політика не цікавить.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: