Коломойський та Вакарчук відхрестилися від зустрічі на дні народженні олігарха

Коломойський та Вакарчук відхрестилися від зустрічі на дні народженні олігарха
Святослав Вакарчук

За словами Коломойського, він не бачив Вакарчука вже кілька років і не говорив з ним ні про політику, ні про вибори

Музикант та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук не брав участі у святкуванні дня народження олігарха Ігоря Коломойського у Швейцарії.

Про це Коломойський заявив у коментарі виданню «Гордон».

На запитання журналістки, як він може прокоментувати слова екс-нардепа Віталія Журавського, що на дні народження бізнесмена у Швейцарії «було багато відомих людей», серед яких – Святослав Вакарчук, Коломойський заявив: «Він бреше».

Бізнесмен святкував день народження 13 лютого. Він додав, що не бачив Вакарчука вже кілька років і не говорив з ним ні про політику, ні про вибори.

Натомість Святослав Вакарчук, на прохання журналістки Крістіни Бердинських прокоментувати ситуацію написав: «Це звичайна брехня. Я не був на цьому дні народженні. Я не зустрічався з цими людьми і не обговорював з ними жодних тем», – зазначив Вакарчук у Twitter.

Як повідомлялось, колишній народний депутат України Віталій Журавський поінформував, що Святослав Вакарчук та Володимир Зеленський були присутні на дні народженні українського бізнесмена Ігора Коломойського у Швейцарії. Як розповів Журавський, обидва на святкуванні дня народження Коломойського обговорювали майбутню президентську кампанію. «Вони один одному не поступилися. Обидва висловили бажання балотуватися», - зазначив екс-нардеп.

Нагадаємо, раніше Зеленський привітав українців з Днем Конституції та завуальовано звернувся до Вакарчука щодо участі у виборах президента. Пізніше український комік заявив, що його політика не цікавить.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: