Мосійчук розповів, як його чихуахуа гриз співробітників СБУ

Нардеп Ігор Мосійчук

Нардеп пояснив скандальний допис Олега Ляшка

Народний депутат Ігор Мосійчук прокоментував допис лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка у Facebook, у якому той «погрожував натравити своїх чіхуа-хуа» на Юлію Тимошенко. Про це він розповів у своєму інтерв’ю виданню «Цензор».

«Олег Валерійович, як і я, як і Андрій Лозовий – дуже любить собак. Ми взагалі ставимося до собак як до останніх янголів на землі. І я маю дві собаки, Олег Валерійович має, здається, сім собак. У Лозового – Іван Петрович – це вже мем Верховної Ради», - розповів депутат.

За словами Мосійчука, Ляшка зачепила образа Тимошенко на адресу чіхуахуа, яких так любить Мосійчук.

«Коли Юлія Володимирівна почала ображати чіхуа-хуа…а чіхуа-хуа – для мене досить близька собака. Собака породи чіхуахуа на ім’я Багіра є у моєї доньки. І коли мене арештовував режим Януковича в справі так званих «васильківських терористів», то цей чіхуахуа гриз СБУшників, які мене арештовували. І ця чіхуа-хуа, коли із в’язниці привозили мої речі, розривала кульок і вила на моїх речах. І у цьому випадку для мене особисто Юлія Володимирівна продемонструвала своє ставлення до тварини і до собак зокрема. І у відповідь Ляшко висловився собачою мовою», - зазначив Мосійчук.

Нагадаємо, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко відповів на звинувачення лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко у тому, що він координує свою діяльність у відповідності до побажань діючого президента Петра Порошенка. Ляшко розмістив у мережі допис: «Мої «чіхуахуа» хочуть попробувати юлькіну задницю:))».

Зазначимо, що на погоджувальній раді парламенту Тимошенко заявила, що Ляшко є інструментом Порошенка у боротьбі із нею. «Якщо Порошенко хоче зі мною боротися, хай виходить і сам проти мене бореться, а не через своїх чихуахуа. Треба боротися своїми руками, а не через бобіків, які тявкають за його вказівками», - сказала вона.

Це сталося після того, як Ляшко під час засідання сказав, промовляючи до Тимошенко, «поверніть, будь ласка, 200 мільйонів доларів, які ви з Лазаренком вивели у 1996 році».

Раніше лідер «радикалів» Олег Ляшко нагородив Тимошенко епітетом «московська зозуля», звинувачуючи її у співпраці з Кремлем.