Мосійчук розповів, як його чихуахуа гриз співробітників СБУ

Мосійчук розповів, як його чихуахуа гриз співробітників СБУ
Нардеп Ігор Мосійчук

Нардеп пояснив скандальний допис Олега Ляшка

Народний депутат Ігор Мосійчук прокоментував допис лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка у Facebook, у якому той «погрожував натравити своїх чіхуа-хуа» на Юлію Тимошенко. Про це він розповів у своєму інтерв’ю виданню «Цензор».

«Олег Валерійович, як і я, як і Андрій Лозовий – дуже любить собак. Ми взагалі ставимося до собак як до останніх янголів на землі. І я маю дві собаки, Олег Валерійович має, здається, сім собак. У Лозового – Іван Петрович – це вже мем Верховної Ради», - розповів депутат.

За словами Мосійчука, Ляшка зачепила образа Тимошенко на адресу чіхуахуа, яких так любить Мосійчук.

«Коли Юлія Володимирівна почала ображати чіхуа-хуа…а чіхуа-хуа – для мене досить близька собака. Собака породи чіхуахуа на ім’я Багіра є у моєї доньки. І коли мене арештовував режим Януковича в справі так званих «васильківських терористів», то цей чіхуахуа гриз СБУшників, які мене арештовували. І ця чіхуа-хуа, коли із в’язниці привозили мої речі, розривала кульок і вила на моїх речах. І у цьому випадку для мене особисто Юлія Володимирівна продемонструвала своє ставлення до тварини і до собак зокрема. І у відповідь Ляшко висловився собачою мовою», - зазначив Мосійчук.

Нагадаємо, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко відповів на звинувачення лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко у тому, що він координує свою діяльність у відповідності до побажань діючого президента Петра Порошенка. Ляшко розмістив у мережі допис: «Мої «чіхуахуа» хочуть попробувати юлькіну задницю:))».

Зазначимо, що на погоджувальній раді парламенту Тимошенко заявила, що Ляшко є інструментом Порошенка у боротьбі із нею. «Якщо Порошенко хоче зі мною боротися, хай виходить і сам проти мене бореться, а не через своїх чихуахуа. Треба боротися своїми руками, а не через бобіків, які тявкають за його вказівками», - сказала вона.

Це сталося після того, як Ляшко під час засідання сказав, промовляючи до Тимошенко, «поверніть, будь ласка, 200 мільйонів доларів, які ви з Лазаренком вивели у 1996 році».

Раніше лідер «радикалів» Олег Ляшко нагородив Тимошенко епітетом «московська зозуля», звинувачуючи її у співпраці з Кремлем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: