На Донбасі у перший день нового року один військовий отримав поранення (мапа боїв)

Бойовики гібридної армії обстріляли позиції українських підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї

З початку поточної доби, 1 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування Російської Федерації два рази порушили режим припинення вогню, в результаті чого один військовослужбовець отримав поранення. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Як повідомляється, гібридна армія обстріляла позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Обидва обстріли були зафіксовані поблизу населених пунктів Новолуганское і Горіхово, що в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ».

Натиснути на зображення для збільшення

«Сьогодні, 1 січня, в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок, 31 грудня,  збройні формування Російської Федерації на Донбасі п’ять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції українських підрозділів з озброєння БТР, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.