На двох пляжах окупованої Феодосії заборонили купання через прорив каналізації

Лише на одному пляжі окупанти вивісили попередження про можливе забруднення води

Наприкінці минулого тижня, увечері 10 червня, в окупованій росіянами Феодосії на Набережній Десантників,у районі кафе «Морячка», стався прорив каналізаційного колектора. Через аварію було обмежено купання на двох міських пляжах: «Камінці» і «Перший міський».

Як повідомляють «Події Криму», 11 червня співробітники епідеміологічних служб (Росспоживнагляду) взяли проби води в море в районі аварії, що сталася. Для користувачів пляжів «Перший міський» (ІП Лукічьов) і «Камінці» (ТОВ «Рілке») мали б вивісити інформаційні таблички про тимчасове обмеження купання в цій місцевості до отримання результатів проб.

На вході до «Першого міського» пляжу таке оголошення є.Проте відпочивальників це повідомлення не дуже бентежить, і вони купаються на території пляжу, де прорвало каналізацію. На пляжі «Камінці» місцевим журналістам таких табличок знайти не вдалося.

У зв'язку зі «святковими днями», додзвонитися до Росспоживнагляду, щоб дізнатися про результати проведених аналізів, кримським ЗМІ поки що не вдалося.