На Майдан на підтримку Саакашвілі прийшли 200 людей

Один з адвокатів Саакашвілі заявив, що жодного офіційного документа про позбавлення громадянства захисникам не надали

На акцію, спрямовану на підтримку екс-президента Грузії, колишнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі прийшли близько 200 людей, передає кореспондент «Главкома»

Приїжджають активісти з різних областей. Долучаються представники громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентина Наливайченка, та командир УНА-УНСО Ігор Мазур «Тополя».

Представники «Батьківщини» і «Самопомочі» також висловили підтримку.

Позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко, нині соратник Саакашвілі, стверджує, що за словами генпрокурора Юрія Луценка, проти Саакашвілі в Україні не порушено жодної кримінальної справи. «Ті справи, які були порушені Саакашвілі в Грузії, були розглянуті в ГПУ на початку 2015-го і відхилені», - зазначив він.

Один з адвокатів Саакашвілі, Павло Богомазов, заявив, що жодного офіційного документа про позбавлення громадянства захисникам не надали. За його словами, коли  документи будуть надані, вони оскаржуватимуть рішення в адмінсуді.

Учасники акції рушили до Адміністрації президента. Однак підійти близько до АП їм не дозволила поліція. «Журналістів до АП не пропустили, бо ведуться ремонтні роботи», - повідомляє кореспондент. Дозволили зайти всередину приміщення лише Дерев'янку, адвокатам та кільком представникам громадськості.

Нагадаємо, вчора народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук заявив, що Саакашвілі позбавили українського громадянства. 

Пізніше у Державній міграційній службі України підтвердили, що Саакашвілі позбавили українського громадянства.

Наразі Саакашвілі перебуває у США.