Окупанти на Донбасі чотири рази обстрілювали позиції сил ООС з мінометів і кулеметів: мапа боїв

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, на провокації бойовиків підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь

Бойовики чотири рази обстріляли позиції підрозділів операції Об'єднаних сил (ООС) в неділю, втрат немає. Про це йдеться в повідомленні штабу ООС у Facebook.

«З початку доби ворог чотири рази порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів», - сказано в ньому.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: з озброєння бойових машин піхоти, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Новгородське; з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - біля села Водяне.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстріляв позиції Об'єднаних сил два рази: з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Золоте-4; з великокаліберних кулеметів - біля населеного пункту Новогригорівка.

Натиснути на зображення для збільшення

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

На провокації бойовиків підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь.

Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, троє українських військових дістали поранення в суботу, 18 травня, на Донбасі, де бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.