«Ощадбанк» погодився не брати комісію за оплату «комуналки»

Ощадбанк

Відповідне рішення ухвалило правління банку 12 листопада

У публічному акціонерному товаристві «Державний ощадний банк України» заявили про перенесення терміну введення в дію рішення щодо впровадження комісії за прийняття комунальних платежів від населення. Про це повідомляє прес-служба банківської установи.

«Правлінням «Ощадбанку» ухвалено рішення про перенесення терміну введення в дію рішення Тарифного комітету щодо впровадження комісії за прийняття комунальних платежів, із метою опрацювання із відповідними органами державної влади механізму, який дозволить залишити безкоштовною оплату комунальних послуг для найменш забезпечених верств населення (отримувачів субсидій)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко надіслав листа голові правління публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» Андрію Пишному, в якому звернувся до керівництва банку невідкладно переглянути ухвалене рішення про встановлення комісійної винагороди за оплату комунальних послуг.

«Глава держави зазначив, що керівництвом публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» прийнято рішення щодо встановлення з 1 грудня 2016 року комісійної винагороди за оплату комунальних послуг», - йдеться у повідомленні прес-служби президента.

Президент наголосив на необхідності невідкладно вжити заходів для опрацювання питання щодо скасування зазначеного рішення.