Патрульні поліцейські Львова записали пісню до Дня Незалежності

Львівські поліцейські написали і заспівали пісню до Дня Незалежності України
Фото: YouTube

Святкову пісню поліцейські записали всього за два дні

Працівники Патрульної поліції Львова до Дня Незалежності записали пісню. Як повідомили у прес-службі патрульних, кліп на вітальну пісню правоохоронці записали всього за дві доби, передає Zaxid.net.

«Ідея прийшла дуже спонтанно і ми вирішили привітати Україну якось так дуже по-своєму, але головне від душі. Я попросила написати вірш талановиту патрульну Андріану Ковалишин. І вийшло неймовірно, завдяки її натхненню – 15 хвилин і вірш «Я Україна» готовий. Але він вийшов занадто великий і прощатися не хотілося із жодним словом. Тому наступна думка, яка у мене виникла, що це має бути пісня», – розповіла керівниця прес-служби Патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

У дуеті співали патрульні Мар'яна Захарчук та Володимир Солтис. Реп читав інструктор з тактичної підготовки патрульних Анатолій Холівенков, який раніше захоплювався репом.

«Я завжди мріяла, щоб мій вірш став піснею і втілилося це тут у патрульній поліції, хоча пишу ціле життя і вже маю поезії на цілу збірку», – розповіла авторка слів Андріана Ковалишин.

Ідею записати пісню до Дня Незалежності підтримав і начальник Патрульної поліції Львова Роман Пилипенко: «Це чудово, коли попри важкість служби, попри буденність хочеться творити і патрульні долучаються. Вітаю усіх українців з Днем народження нашої країни – України! Ми спільно збережемо її незалежність!»

Пісню патрульні записали на студії радіо «Вголос».

Як повідомляв «Главком», президент України Петро Порошенко під час урочистої промови заявив, що найважче, найболісніше для українців уже позаду. Глава уряду України Володимир Гройсман розповів, як піднялася Україна під час його роботи на посаді глави уряду. Секретар РНБО Олександр Турчинов у своєму привітанні підкреслив, що останні події в країні призвели до народження української нації.

Читайте також: Коли ми стали незалежними?