Гройсман розказав, наскільки сильною при ньому стала Україна

Гройсман розказав, наскільки сильною при ньому стала Україна
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр привітав українців з Днем незалежності

«Ми з вами сильні, щоб здолати все те, що сьогодні є загрозою для нашої державності, для нашої незалежності», - заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман у вітальному слові до Дня Незалежності, передає «Голос України».

«Україна має безмежні можливості, які ми маємо, кожен на своєму місці, використати, щоб відкрити велич нашої прекрасної української держави», – відзначив Гройсман. За словами глави уряду, нині в Україні спостерігається ріст економіки, помітні реформи.

«Після падіння у 2014 році, спровокованого російсько-терористичною агресією, поступово відновлює зростання економіка та реформуються галузі виробництва. Наш вибір і наші пріоритети є чіткими та зрозумілими. Ми послідовно будемо поглиблювати євроатлантичну інтеграцію, запроваджувати європейські стандарти та здійснювати якісні соціально-економічні перетворення в країні. Це єдиний безальтернативний шлях», - сказав Гройсман.

Як повідомляв «Главком», президент України Петро Порошенко під час урочистої промови заявив, що найважче, найболісніше для українців уже позаду. Секретар РНБО Олександр Турчинов у своєму привітанні підкреслив, що останні події в країні призвели до народження української нації.

Читайте також: Коли ми стали незалежними?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: