Під Мар'їнкою військові знищили ворожий БМП

12 жовтня українські бійці підірвали російську бронемашину

Бійці зізнаються, що намагалися дотримуватися режиму припинення вогню до останнього, але відповідати все ж таки довелося

Під Мар'їнкою українські військові знищили ворожу бронемашину. Бійці з гранатомета прямо у ворожу ціль влучили з першого разу,

Як зазначається, бойова машина ворога напередодні стріляла по будинку.

Самі бійці зізнаються, що намагалися дотримуватися режиму припинення вогню до останнього, але відповідати все ж таки довелося.

Як повідомляв «Главком», протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі внаслідок бойових дій четверо українських військовослужбовців дістали поранення.

Нагадаємо, впродовж минулої доби російсько-окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

У середу вранці повідомлялося, що внаслідок нічних обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі один боєць АТО дістав тяжке поранення, ще троє – легкі.

У вівторок, 11 жовтня, повідомлялося, що у секторі «Маріуполь» протягом останної доби зазнали поранень 16 українських військових.

Активні бойові дії під Маріуполем тривають ще від суботи та практично не припиняються. Українські війська в цьому секторі приведено у стан підвищеної боєготовності.